O meni

stoji vam na raspolaganju

Dobrodošli na web stranicu vašeg turističkog vodiča za Beč i Austriju! Moje ime je Biljana, rođena sam u Beogradu srećnih 70-ih godina 20. veka, a svoje divno detinjstvo i godine gimnazije provela sam u mom rodnom gradu.

Biljana Mraković

Biljana Mraković

Početkom 21. veka stigla sam u Beč i tokom studija slavistike potpuno se očarala ovim carskim gradom. Nakon dvogodišnjeg školovanja za vodiča sa državnom licencom odlučila sam da u Beču nađem svoj novi dom i budem vaš domaćin na čarobnom putu otkrivanja lepota istorije i znamenitosti ovog divnog grada, a po želji i svih krajeva Austrije.

Turizmom se bavim vec skoro deceniju i imala sam prilike da, putujući sa svojim dragim klijentima, vidim i upoznam veći deo Evrope. To široko poznavanje evropske kulture mi u mnogome pomaže da moje priče budu jasne, koncizne, interesantne, sveobuhvatne i što je najvažnije, zanimljive za sve vrste grupa, bilo da su to mladi gosti ili već prekaljeni putnici koji su videli sveta.
Biće mi veliko zadovoljstvo da vam se vrhunskim kvalitetom vođenja zahvalim na ukazanom poverenju!

Za agencije:
Drage kolege, zahvaljujući mom petogodišnjem radu u turističkoj agenciji, odlično sam upoznata sa zahtevima agenata u odnosu na vodiče i sigurna sam da će vam vaši klijenti, nakon druženja sa mnom, biti zahvalni na odabiru domaćina tokom boravka u ovom divnom gradu.

Mraković Biljana
Licensed Austria Guide
Pielachgasse 3
1200 Wien
+ 43 (0) 699 111 93 93 1
info@vasvodic.com

Turistički vodič Beč